Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Led Zeppelins låt: Whole Lotta Love


Det är nu det händer (en abstrakt dröm skapas)

 



Nu älskling! Ser du hur röda
rivna bitar av satintyg
svävar i luften och gröna
granater exploderar?


Splittrade fragmenten och
vita fjädrar faller tyst i den hetta
tjäran.

Ser du älskling? Snurra runt en runda . . .
Ta mig igen till det svarta havet
det är just nu det händer!

Ser du sprickan det vita klotet har?
Hinner du gå igenom den innan passagen
sluter sig och hårdnar?

Dansa lite till älskling, snurra en gång till . . .
nu är du tillbaka, spela på din harpa
famla på strängarna med dina fingertoppar
hitta själens melodi och blunda medan
jag fångar en bit satintyg och skapar en blomma
innan jag blåsandes släpper den fri från min
handflata.


Nu
Är
Det

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 773 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-18 19:21



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Går mot Led Zeppelinskivorna*....
tack för en vacker påminnelse...
2008-07-18

  DanSan
****************************

Härligt, sinnligt och skönlästa rader

*APPLÅDER och BOKMÄRKE*

****************************
2008-07-18

  aol
en så facinerane eggande nära poesi som gör att allt svindlar inom
och utom jaget,bokmärke så klart...
2008-07-18

  Larz Gustafsson VIP
Det är skönt när man hör någon som hittat själens melodi.
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman