Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
följ länken: http://www.poeter.se/poetHome.php?writerId=7592


Skärmade ögon (Ny video!!!) :)



Dina ögons vinterlandskap

Trots värmen jag förnimmer . . .

Så många stormar och sälta
har du erfarit, kan vi inte för
stunden glömma tiden som varit?

Din yta

Innan vi blir som rynkorna

Kom nu, säg inte ett endaste ord
det behövs inte . . .

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 348 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-07-19 12:07



Bookmark and Share


  DanSan
******************************

Underbart vackert ordat och med en
ögats penseldragning som brilljerar
förhoppningsfull bildpoesi med starkt
engagemang . . .

*APPLÅDER och BOKMÄRKE*

******************************
2008-07-20

  thyra
Underbara ord och bilder!
2008-07-19

  Michaela Dutius
Bedövande vacker
2008-07-19

  Jack E. Gladh VIP
Du öppnar upp förlåten till försoning. Dina ordval känns befriande och starka.
2008-07-19

  Lilla My* VIP
Vackra bilder underbart budskap**
2008-07-19

  Cadena
KLoickrent.
2008-07-19

  aol
så vackert så träffsäker berörande poesi
2008-07-19

  Bjarne Nordbö
Träffad.
2008-07-19

  * Ammi *
Snyggt, verkligen ..!
2008-07-19

  Larz Gustafsson VIP
Så befriande att för en gångs skull slippa verbala redogörelser.
2008-07-19

  Quasimodo
Tar djupt in och plats för en känsla att bara vara i det som är och mitt i det !!
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman