Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Levandets dagliga påminnelse. © Erik Brickman 2008


Läppars estrad


Det som förenar

är önskan om kontroll

men kontroll här

är pengar

är därigenom galenskap

är därigenom villfarelse

är därigenom skuggor på skuggor

bakom hägringar uppförda av hägringar.



Shit pomfritt my ass, cool as a fool

dagliga one-liners, sekundens kylighet

uppförda på läppars estrad, för vad?

Du och jag vill inte flyta

som flotsam på havet

som trasiga kläder

på illviljans hetsflod

men vad är valet?



Att leva utanför, i vildmarken

i den krympande viljemarken

hotat av ständig utbyggnad

av staden,

staden som är vansinnet som institution

hägringen om det verksamma livet

och ändå levandet på varandra

i sardinburkar som väser --- lämna i fred!!!




Fri vers av Arowana
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-21 13:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag kan bara säga "Ja!" till ditt klara sätt att uttrycka dessa tankar och känslor, som förhoppningsvis delas av många.
Det är glädjande och uppfriskande att läsa dig igen!
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana