Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DanSans funderingar. . . (serendipity)



När Aurora (morgonrodnaden)
kom smygande över horisonten
lösgjordes jag sakta från lakanen
och mitt medvetande återvände
åter till yttre omständigheter

Natten hade varit en enda lång resa och
dimensions hoppen tar på krafterna
men nu var åter kropp och själ förenade
och en ny dag låg utrullad framför mina fötter
stegen ur sängen smekte sakta golvet

Själen var åter laddad nu skulle kroppen få sitt
på med kaffet och ut i solstolen med ett rykande
färskt numer av DN . . . bla, bla, bla BLA
Serendipitet . . . hmmmrrr . . . ja, jovisst
de där tre Persiska prinsarna hehehe

Ja, ja när man letar efter en viss sak så brukar
man ju allt som oftast finna en annan . . .







Övriga genrer av DanSan
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-22 15:11



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Från en verklighet till en annan...
från en illusion till en annan...
frågan är
Vad är det man finner?
2008-07-22

  Night Soul Woman
Slumpens inverkan;) Fiiint skrivet Danny boy:) *applåder*
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan