Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnfall

Om stjärnorna tillhörde mig

skulle du få dem alla

och fick jag ett

stjärnfall för

var gång

jag älskat

dig...

 

skulle varenda

en falla




Fri vers av Kalle.O
Läst 730 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-07-26 20:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kärleksfylld till bredden
diktar man på den bredden

om förmågan finns
blir ord till
en brännbar lins
2011-10-24

  rosanna wissman
Jättefint! :)
2011-10-13

  Blåbäret
sicken romantiker :))
det är ju underbart...sådär behagligt varmt leende framkallande
2010-11-05

  Hanni
Kort men innehållsrik, så mkt kärlek
2008-08-02

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbart vackert
2008-08-01

    Lindizz
vackra ord med mycket innerlig kärlek.
2008-07-30

  Bibbi VIP
Fantastiska ord.
Applåd och bokmärke.
2008-07-29

  Modesty73
Vacker!! Stjärnor är magiska liksom din dikt!
2008-07-27

  lyckeli
Mmmmm...njutning att läsa...
2008-07-27

  Blåbäret
Så innerligt, så kärleksfullt...suck!
2008-07-27

  Della K
:)

Gullisnuttiplutt...

Mysgosigos.

Jätte vackert!
2008-07-27

  Maria T
En underbar dikt
fylld av kärlek
2008-07-26

  friheten
Mycket kärlek!
2008-07-26

  Teresia Ridell
*Suck* så vackert !!!
2008-07-26

    Brus
Underbar! Exakt vad man vill att någon skulle säga till en och vad man själv skulle vilja säga till nån man älskar.
2008-07-26

  -Ulla Tilemo- VIP
Åh så vackert, lyriskt så det lyser! Applåd och bokmärkt!
2008-07-26

  Larz Gustafsson VIP
En mycket vacker hyllning med något ferlinskt över sig.
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O