Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina vilda höstar.




din medelpunkt
har aldrig varit min

och dina händer
aldrig vid min sida



ändå drömmer jag
om dina höstar

som om hjärtat
kände hur ditt slog















Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 707 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-29 13:25



Bookmark and Share


    amandala
underbar, detta är en klar bokmärkning ,
kram amanda
2008-12-19

  Maria Zena Viklund
tycker om tonen i denna!
2008-08-21

    ej medlem längre
den här träffade mig som om mitt hjärta kände hur ditt slog!
2008-07-29

  Fredrik P. VIP
bra bra...läste
dock /höstar/ som
hästar först...
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP