Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aldrig aldrig nånsin nån gång för mig. © Erik Brickman 2008


För det är väl livet


Puta dina läppar

pinna dina drömmar

kasta dina pilar

på tavlan

innan det är för sent.



Vinka med ögat

vinkla din moral

hinka dina drinkar

på krogen

innan du får barn.



För det är väl drömmarna

för det är väl sinnena

för det är väl vinnandet

för det är väl hinnandet

för det är väl livet,



för dig.




Fri vers av Arowana
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-01 14:03



Bookmark and Share


    Louvisa
Är det livet?
Inget att snegla på!
Det är inte på riktigt!
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana