Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitter?

Tårarna flödar
sorgen vill ut
Dom rinner
och rinner
tar aldrig slut

Jag kan inte
glömma, radera
eller förlåta
Tårarna på min
kind
är ju sorgset
våta

Jag måste,
bara måste
karva mig
illa
Det gör jag
om och om igen
medan tårarna
trilla

Men när jag är
färdig
och har karvat mig klart
Fäller jag fortfarande
tårar
såklart!

Är det kanske så
att jag blivit bitter
för vad jag än gör
en jävla ångest
jag besitter




Fri vers av Jessi
Läst 294 gånger
Publicerad 2005-08-11 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi