Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft & väder - limerick

 

En fjärdernätt man från Calcutta
kan ses nedför gatorna skutta
Hans lands religion
tror på levitation
men maten får magen att prutta




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 972 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-08-03 23:28



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hahahaaa...du kan limericka du Daniel!!!!!!
2008-08-14

    eva m h
Han kanske får hjälp av gaserna att lyfta :-)
2008-08-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Limericka Du
kan, man!!!!!
***********
2008-08-05

  papessa
härligt att få skratta innan man kryper till sängs, så kanske man vaknar med ett leende....
2008-08-05

  Erik L
Känns som att jag bara upprepar mig när jag skriver att du är grymt bra på limericks. Skickligt skrivet som alltid!
2008-08-05

  Ulf Lagerholm
du är just suverän på detta, du borde nog utnämnas till the king of limericks
2008-08-04

  tom boreland
snacka om att få in mycket
i lite text
suveränt
2008-08-04

  Lena Krantz VIP
*skrockar gott för mig själv här*

Den var bra!
2008-08-04

  Nina Ahlzén
brukar inte gilla limerickar(heter det så?!), men denna var skön!
2008-08-03

  Tottinyon
Haha, jag började garva högt åt den här! Är inte så mycket för limerickar (?) men dina är roliga att läsa. Applåd till dig!
2008-08-03

  Carl Thomas
Hehe, limmericks är roliga hahaha!
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP