Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens topp

 Drogs upp ur fördärvets avgrund

till värme, kärlek och hopp

vilar ut Jesus hos dig en stund

innan vi möts på kärlekens topp

 

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 410 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-04 18:40



Bookmark and Share


  anita VIP
Mycket vacker dikt. Applåder i massor.
2008-08-14

  Bibbi VIP
Psalt.40:3,4 fick jag vid mitt andedop.
"han drog mig upp ur fördärvets grop, ur den djupa dyn; han ställde mina fötter på på en klippa, han gjorde mina steg fasta:
han lade i min mun en ny sång, en lovsång till vår Gud. Det skola många se och varda häpna, och de skola då förtrösta på herren".
Kolla också Höga visan 8:3
Applåd och bokmärke.
2008-08-12

  Modesty73
Få ord som beskriver något enormt vackert!
2008-08-07

  -Ulla Tilemo- VIP
Och du tog emot handen som sträcktes mot dig. Det är det stora. Att kunna ta emot....!
2008-08-07

  Mona*
Vila innan livet åter tar vid.
2008-08-06

  Larz Gustafsson VIP
Härligt, broder!
Way to go!
Jesus är vägen!
2008-08-05

  lyckeli
Mmm...längtar till kärlekens topp...
2008-08-05

  Maria T
Ingenting är skönare än få vila
i Jesu famn en stund
2008-08-05

  Quasimodo
Vackert och varmt för kärleken och att nå dess högsta topp !!!
2008-08-04

  Blåbäret
Låter skönt att få vila en stund...
2008-08-04

  genni VIP
Bra Kalle, kärleken finns för dig
2008-08-04

  * Ammi *
vackert, trösterikt
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O