Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den osynliga skogen.





¤
Nu kan jag vila, här.
Vid vattenfallets fot.
Så många vattendroppar
faller världen runt  . . .

hör du? Det finns hopp,
eldens gåva finns i så
många hjärtan och de
brinner, värmer det
framtida landskapet . . .

Jag sträcker ut min hand
och värms av solstrålarna
även om svarta korpar
flyger i cirklar . . .
¤









 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 498 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-08-05 17:07



Bookmark and Share


    Bim
....stark starkare starkast,-busvisslingar och applåder
2008-08-06

  Ilona _L
Jag sträcker också ut min hand till dig...
Så vådligt vackert!
2008-08-05

  Quasimodo
Fint och levnadsstarkt för kraften som finns det vi är och gör!!!
2008-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Se så, Nighty...Korpen är inte olycksbådande...
Jag är snäll...
2008-08-05

  ¤Anne¤
dina väl varda ord är så genialiska!!!
du lever med dina ord
andas och låter oss se dem
TACK!!
2008-08-05

  berxper
..."eldens gåva finns i så många hjärtan"...
Orden värmer verkligen - empati!

Jag tycker om slutet. Man måste sträcka ut handen för att värmas. Möta livet... Även fast korparna cirklar!

Härlig läsning!
2008-08-05

  isidore
charmerande
2008-08-05

  Lyckohäxan Enediel
Mmmm...brinnande hjärtan som värmer framtidens landskap helskön tanke!
Gillar dikten och den blir lite extra fin med din titel till!
2008-08-05

  Il poeta della luna
En text som fångar mig!
Den är vacker med sina passande ordval och härliga språk!
Jag gillar !
*applåd*

Patrik [läs gärna någon av mina senaste]
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman