Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sång till Livet

 

 

Det här är min sång till livet
Min hyllning till blå skyar,
morgonsol,
knoppsprickningen om våren,
dimman om hösten
till havet som jag älskar att vara nära

Min kärleksförklaring
till babyhud,
nytvättade vita lakan
hemmakvällar om vintern med många tända ljus
tysta leenden
spontana, hårda kramar av små armar
orden; jag tycker om dig,mamma

Jag skriker mitt livsskrik,
för jag är inte färdig än!

Jag sjunger,
för då känner jag att jag finns!

Jag sjunger för mina barn
om alla dagar vi skrattat
Jag sjunger för min älskade om alla dagar vi älskat

Låt mig ha dem lite längre
Låt mig sjunga
Låt mig le


Låt mig leva




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 461 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-25 15:45



Bookmark and Share


  Arowana
Men... Va fanken har jag inte sett på den här texten förut för?!! Den måste ha ramlat mellan mina ögons stolar, s.a.s. men den är absolut en av de bästa du skrivit!!! Underbart hoppande från glädjeskutt till glädjeskutt från människor, till upplevelser till saker till stunder som alla ger det där som du så fantastiskt beskriver: lycka i levandet!
2009-04-01

    ej medlem längre
En så oerhört livsbejakande
och existensiell text, bra!
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon