Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En inre resa

En betraktelse,
en intuition som bor i själen

En resa i dess inre,
där väckarklockor ringer
medvetenhet

Former får varaktighet

När man tar ned gardiner
öppnar fönstret
svävar glädjen in

Framför mig en värld att älska

Förstår vidden, tar famntag
lärdom som sätter skyltar
man förstår plötsligt sitt landskap

Oupphörligen har den varit där


©




Fri vers av Juli
Läst 455 gånger
Publicerad 2005-07-18 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli