Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smilgropar ständigt på on

Skrattande leende
säger du,
jag mår bara bra

men jag ser djupt därinne
att din själ gråter, tårarna samlas
en flod som stiger alltmer

Smilgropar ständigt på on
ord fyllda av falsk positivitet
framför en tjock pansar

men jag ser i dina ögon
du ljuger för omgivningen
trots blödande rivsår i själen

Med ett bländande vitt leende,
berättar du om fantastiska händelser
med tusen förklaringar när du får frågor

Du kastade bort nyckeln till din själ
men i dina händer ser jag sanna berättelser
som bankar på dörren, vill hitta vägen ut

Ständigt leende vinkar du hejdå,
att du ska till en värld som inte är vår

ja, det kallas för ensamhet


©




Fri vers av Juli
Läst 354 gånger
Publicerad 2005-07-18 01:25



Bookmark and Share


    Mejja
Åh så väl jag känner igen mig i delar av denna... men det var innan jag fick en vän med varmt hjärta som utstrålade trygghet. Då vågade jag börja leva....
2005-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli