Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre än så blir det inte en dag som denna...




Poesikramp

Så..,

 

här sitter jag nu med en elakartad skrivkramp

och läser om gröna ängar och blåa oceaner

medan min utarmade hjärna ger mig röd flugsvamp,

grönmögelost och gula bananer

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 427 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-08-06 17:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tycker som Mats här.
Applåd!
2008-08-12

    känsla tanke handling
jag ÄLSKAR din dikt! Den var precis vad jag sökte efter idag,
den fick mig att le. :)
2008-08-09

    merasera
Hi hi...you made my day! Den var bra.
2008-08-08

  Carola Zettergren
Hehe...sorgligt men sant...så är det ibland!!!Snyggt poetat!:)
2008-08-07

  Rude Billy
det kom något jävligt bra ur idn skrivkramp=)
2008-08-07

  Mats Henricson
Skrivarens våndor kan också ge resultat, se bara ! BRA !
2008-08-06

  Last Word Spoken
hehe den finaste skrivkrampen jag läst om :)
2008-08-06

  Blåbäret
ost och bananer kan jag köpa...men flugsvampen sväljer jag inte :)
2008-08-06

  Neela_32
Precis sådär känner jag mig också just nu.... =)
2008-08-06

  Maria T
Fin dikt om skrivkramp
2008-08-06

  -Ulla Tilemo- VIP
Så har du i alla fall löst skrivkrampen med en strejktext. Här är det nu stendött. Det kommer ingenting mer......i a f inte idag.
Torrt som i öknen.....inte ens en flugsvamp....;-)
2008-08-06

  genni VIP
Förlåt skrattar lite åt din humor, denna text gillas, applåd!
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O