Tack Ulla för att jag får vara din skrivarvän..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Ulla för att jag får vara din skrivarvän...


Ljus ängel

Upplever mig själv som inbunden,

 självkritisk och väldigt osäker

Kanske kom jag ur missbruket

 med ett "aningen" tilltygat hjärta

 Idag möttes jag dock av två små ord

som gör att jag själsligen läker,

av en skrivarvän som liksom jag har

upplevt ofantlig sorg och smärta..

 

Idag blev jag berörd på djupet,

idag blev jag en

 

 ljus ängel....

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 357 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-06 21:35



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Tilltygade hjärtan ska man vara rädd om, de har liksom lättare att haka tag i andra hjärtan tror jag.
2008-08-08

  Modesty73
Jättefin!
Du är en ljus ängel som verkligen berör!
2008-08-07

  Blåbäret
Så beroende vi är av varandra...att få uppmuntran och bekräftelse...likaså att få ge...låt oss aldrig sluta...
2008-08-07

  -Ulla Tilemo- VIP
En sådan varm, öppen, ärlig och generös människa som du, är en ljus ängel....! Jag är tacksam över att vara din skrivarvän....
Om du visste så mycket mod du har delat med dig till mig.... du är en ovanligt givande människa....!
2008-08-07

  genni VIP
Stark och fin vänskap, det är så det ska vara. Fint skrivet.
2008-08-06

  Quasimodo
Härligt för och till denna fina beröring !!!
2008-08-06

  Smurfan
En applåd!!
Så fint, och så sant så.
Kärleken övervinner allt.
Fortsätt....änglar finns!!
:) Smurfan
2008-08-06

  Larz Gustafsson VIP
Underbart att man kan få nåden att ha det så!
2008-08-06

    sunnanvind
Att kunna ge en annan människa något styrker! Här har du gjort det! Applåd!
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O