Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smek in liv



låt ljuset i ömhetslåga
leda dig bort från
vilsna mörkersteg

bakom krönet av förtvivlan
vilar trösten tätt intill

släpp in värme
bygg din styrka
våga möta den du är

andas bort
din tomhets flämtning
smek in liv i smärtans rum






Fri vers av devilsangel
Läst 439 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-08-07 09:57



Bookmark and Share


  Childlike Wild
Sista raden, åh.
2008-08-16

  Michaela Dutius
Hela denna dikt är helt underbar - och slutstrofen kommer att stanna länge...länge inom mig "andas bort
din tomhets flämtning
smek in liv i smärtans rum"
2008-08-11

  Karin Rosberg
Så skön att läsa och värmande i själen!!
2008-08-10

    ej medlem längre
...smek in liv...underbart!
2008-08-08

    Bodil Sandberg
En dikt att älska..varm len som silke smeker den ögat..smek smek in LIV i smärtans rum...något av det vackraste fina jag läst min vän!!!!applåder och bokmärke ofcourse!!
2008-08-08

  Maria T
En underbar dikt fylld av
ljus, värme
2008-08-07

  aol
så hoppfullt ömt vackert
2008-08-07

  * Ammi *
tröstansfulla rader.
2008-08-07

    ej medlem längre
Ohhhhhhhhhhhhhhh underbartttttttttttt skrivet, precis vad jag behövde läsaaaaaaaa, du är begåvad, glöm aldrig det!
2008-08-07

    Lindizz
Mycket vackert skrivet, ger ljus i mörker och skapar styrka i dessa rader.

" smek in liv" så vacker titel och avslut på din fina text.
2008-08-07

  Elaine.S VIP
Glömde skriva att dina ord är hoppfulla i sin stillhet...
2008-08-07

  Elaine.S VIP
Att våga möta den man är....ord som säger så mycket, det är inte alltid lätt och det gör ofta ont....men det behövs för att bli hel.
2008-08-07

  genni VIP
Ser bilder framför mig hur ljuset går från mörkersteg, hur värmen och tryggheten finns bakom krönet, vacker skildring
2008-08-07

  Mona*
Vackra ord. Smek in liv. Härligt!
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel