Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Förlåtelse

 

När jag befriats från hjärtats

anklagande missljud

när oljudet från mitt samvete 

varsamt upphör

när mina felsteg leder mig

till en bekännelse inför Gud

då inser jag storheten i vad 

en förlåtande Gud gör




Fri vers av Kalle.O
Läst 768 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-07 13:18



Bookmark and Share


  ghost
Väldigt fin dikt. Mäktig men också ödmjuk.
2012-04-14

  stefan.g
Ja det är nåd mannen! Underbar....Tack för läsningen.
2011-11-04

    vitsomsnö
Dina texter berör. Fantastiska verkligen!
2011-09-14

  Bibbi VIP
Underbart vittnesbörd,
Bokmärke och applåd!
2008-08-12

  Lars Hedlin
Så underbart vackert ..*L*
2008-08-10

  Lia-Lej
Fantastiskt bra uttryckt! När felstegen leder rätt =) vad kan då gå tokigt?!!
2008-08-08

  lyckeli
Vackert....
2008-08-07

  Quasimodo
Starkt och berörande till insikten och för det fina uttryck du ger för det här !!!
2008-08-07

  Blåbäret
Vilken renhet och helande kraft du förmedlar...du skriver helt fantastiskt
2008-08-07

  Modesty73
Fantastisk!
Dina texter förmedlar en sådan innerlighet och känslan går rakt in i hjärtat! Det märks att poesikrampen är över : )
2008-08-07

  Larz Gustafsson VIP
Ett förträffligt vittnesbörd!
2008-08-07

  -Ulla Tilemo- VIP
Nu sitter jag med tårarna trillande.....så enkelt och självklart dina ord når rakt in i hjärtat....
Din uppriktiga generositet lämnar spår!
2008-08-07

  genni VIP
Känns skönt och fint att läsa dessa ord
2008-08-07

  Nasrin
Dina ord går direkt in i min själ!
vackert skrivet om förlåtelse!
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O