Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

Snart faller höstlöven...



Kan inte minnas när jag
upplevde en hel sommar
utan droger i kroppen senast...

Livet har inte varit vad det
borde ha varit men i år ska
bli min första..,

att njuta av vad hösten har
att erbjuda,

innan jag träder in i en ny
drogfri...


sommar...




Fri vers av Kalle.O
Läst 359 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-08 14:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Balsam att läsa, helt ljuvligt.
Applåd!
2008-08-12

  -Ulla Tilemo- VIP
Så mycket hopp det finns här. Vilken förtröstan jag känner när jag läser denna text.
Jag ska snart få min första lediga höst någonsin. Det känns som att våga tro på något nytt, och precis de tankarna föddes när jag läste dina fina ord.....! Applåd
2008-08-09

  Modesty73
Underbar!!!
Härligt att höra att du njuter av årstiderna!
2008-08-09

  genni VIP
Älskar hösten, ger mig harmoni i själen, gula, röda löv på marken är vackert och att uppleva alla dess färger och dofter utan droger är ett under, allt gott till dig Kalle, Kram
2008-08-08

  Larz Gustafsson VIP
Underbart.
Verkligen härligt.
Gud vare lov för Hans stora nåd!
2008-08-08

  Quasimodo
Stark, modigt och skönt att läsa, mina tankar för och till dig för detta !!!
2008-08-08

    eva m h

En lisa för själen!
2008-08-08

  Mona*
Känner en stor glädje när jag läser dina ord. Livet, om man vågar ta det, kan bli sin egen drog.
2008-08-08

  Blåbäret
Du har fått smak på det verkliga livet nu...det är bara att ta in och uppleva!
2008-08-08

  lyckeli
Styrkekramar till dig!!
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O