Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till E


Att krama dig


Att krama
dig
är inte en
rättighet
utan en
förmån

Tack för att
du finns
och låter mig
krama dig




Fri vers av Jessi
Läst 443 gånger
Publicerad 2005-07-19 20:17



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
En självklarhet!
Men så tänker jag som så
att hur många självklarheter
är det inte som alltför många
nonchalerar och negligerar
just därför att de är så -
Alltför självklara för att vara intressanta
att ens tänka på ...
2005-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi