Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ge dig

Skulle vilja ge dig

min kärlek

i en

lovsång

men

 livet

är för kort

 och

kärleken

till dig

 alldeles för

 lång..




Fri vers av Kalle.O
Läst 524 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-14 12:40



Bookmark and Share


    Vickin
Det där var ju kärlek och det var vackert.
2008-08-30

  Smurfan
Oj, du är en kärleksfull poet
Tack och texten är bokmärkt.
Applåd vännen.
2008-08-14

  * Ammi *
ja dina dikter sprudlar verkligen av kärlek!

dessa rader är väl en lovsång om något!
2008-08-14

  -Ulla Tilemo- VIP
Så kan det kännas ibland när hjärtat blir så överfyllt och man är så överväldigad att det inte finns några ord....! Mycket vackert...
2008-08-14

  anita VIP
Skulle jag få en sån kärleksförklaring skulle jag smälta. Mycket bra skriven.
2008-08-14

  lyckeli
Tänk att gå upp en morgon o det liger en lapp på bordet med dessa ord från den man älskar.... Ljuvligt....
2008-08-14

  Bibbi VIP
Skriver under på papessa här.
Bokmärke.
2008-08-14

  Blåbäret
Mycket bra formulerat...Tur att lovsången kommer ljuda i evigheters evighet
2008-08-14

  anita VIP
Mycket bra skriven. Applåder i massor...
2008-08-14

  Quasimodo
En fin gåva en en fin och kärleksgåva !!!
2008-08-14

  papessa
bättre lovsång än så här kan det inte bli....mycket vackert diktat....
2008-08-14

  mare VIP
vilken ljuvlig kärlek !!
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O