Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskedshav



det finns ett hål i min själ
av något som fattas
något som funnits
som inte orkade andas mer

minnen från själaband
dunstar bort i avskedshav
vänder sin ljuva vind
mot föraktets kalla
när kärlek gör för ont

jag älskar bort ditt vackra ansikte
i flammors vilda dans
älskar bort förtvivlans tårar
släpper in en varsam tröst

men aldrig slår hjärtat
lika nära mig som då
lika nära som vi var

jag återuppstår
med mindre sår
utan brustenhet som följer

för sent för misstag
att ångra sin mörka gårdag

jag älskar bort det förflutna
finner nya rötter
att växa i

jag älskar på nytt
men glömmer aldrig dig





Fri vers av devilsangel
Läst 424 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-08-16 22:52



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Mycket bra text. Verkligen.
2008-08-30

  fågel grå
Mycket bra text.
2008-08-29

  Maria Zena Viklund
mycket vackert skrivet!
2008-08-20

  Lena Renman
De inlednade raderna

"det finns ett hål i min själ
av något som fattas"

sätter liksom inriktningen och smärta, öppenhet, saknad, längtan, insikter, en rörelse till och en ifrån, böljar fram över skärmen med dina vackra ord.
tak

Lena
2008-08-18

  Aisha VIP
..fantastiskt skrivet...
......men gör ont.....
A.
2008-08-17

    vide
dikt som berör, smärta av det som gått förlorat men ändå hopp om något nytt som också kan bli bra... nya rötter
2008-08-17

  Michaela Dutius
Oerhört stark dikt som går raka vägen in i hjärtat
2008-08-17

  prinscess VIP
mången smärta
men ändå finns det något vackert att spara i hjärtat
som du inte vill glömma...du har sparat det vackra i ditt hjärta
och memorerar den vackra känslan där
2008-08-17

    Lindizz
smärtsamt, skört och vackert, att växa och gå vidare men man glömmer inte kärleken som en gång fanns. Starkt öppet skrivet.
2008-08-17

  Elaine.S VIP
T.o.m minnen som " dunstar bort i avskedshav" kan leva kvar i en närhet och saknad....sorgligt med en ton av resignation
2008-08-17

  Mona*
Att älska, mista och sörja kan göra hjärtat djupare i nästa kärlek.
2008-08-16

    ej medlem längre
Du är mästerlig kvinna! Lika skört, smärtsamt och vackert som alltid!
2008-08-16

  Sladjana Zubcevic
Känner igen mig i varje ord........
Smärtsamt vackert!
2008-08-16

  genni VIP
Tappar alla mina ord här, bokmärks helt klart!
2008-08-16

  friheten
Underbar skriven!
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel