Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ilona L
http://www.youtube.com/watch?v=4RwHnbVIfPQ&feature=related



Om jag vänder mig om

 

Vi ligger nära  i sanden solen värmer våra kroppar.

Du doftar salt och tång när du kysser mig ömt

Om jag vänder mig om finns du kvar då för mig,

liksom vågen dundrar in eller för att snabbt drar dig tillbaks?

Jag kan sitta på stranden leta snäckor i sanden.

I djup meditation med vågors monotona brus.

När skymningen kommer lägger jag mig ner,

nära vattnet under stjärnhimlens gnistrande tak.

Om jag vänder mig om vill jag vila min blick,

aldrig tvivla på att du finns kvar.

Om du vänder dig om... finns jag här.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ilona _L
Läst 857 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-08-18 16:25



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Åh!! så fin, ryser till lite när jag läser...fin bild också
2009-03-31

  Lejonhjärtas poesi
Min himmel vad tjusigt, underbar poesi!
2008-08-19

    havsutsikt
Både bild och text - otroligt vackra. Tack!
2008-08-19

  Maria T
Skönhet, trygghet
2008-08-19

  devilsangel
Ljuvligt vackert...
2008-08-19

  Aisha VIP
..åh...tycker om...
...förmedlar trygghet....
...vackert...
A.
2008-08-19

  stella
Skrivet med total närvaro, du gör orden verkliga! :)
2008-08-19

  Fånga dagen
Myckert vacker och talande dikt

ak
2008-08-19

  Thurizas
det vill jag med ha!underbar text,tack för att jag fick ta del av denna:)
2008-08-19

  RogerIvan
Starka bilder med en önskan som är paradoxal.
Havet med starka vågor fram och åter,
symboliserar för mig här att alltet är i ständig rörelse.
Tex människor som kommer och går.
Föds, lever och dör.
Det man behöver söka är det egna jaget.
2008-08-18

  Larz Gustafsson VIP
Det finns även en film med den titeln.

Du har än en gång skapat en mycket vacker dikt, Ilona.
2008-08-18

  Carola Zettergren
Längtansfullt vid havet...mycket fint!!!
2008-08-18

  Mygg
Så fin och kärleksfull! Mild i tonen som en varm havsbris. Gillar den verkligen.
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ilona _L
Ilona _L