Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionata di regno

Medan mellan minns
gränslös passion

I en ström av känslor
står jag alldeles stilla
känner regndroppar smeka
samma ställen du vidrört

Även om vi inte kan se framtid
känner jag kärlek andas i nuet

Med en stabilitet i oss själva kan vi mötas

Du kom in utan skärvor, du kom in med bomull
rädslan fattade tag, vad gör man med det ömma mjuka
när man har en motståndskraftig sköld mot vassa skärvor

Kom i min famn, sa du och jag kände en inre frid

Timslånga samtal av ordkontakt, allt närmare varandra
sakta låter jag avtrycken varsebli
i djupaste hjärtkammare

Regnet smeker mina minnen
leende med dig i blick

Medan mellan minns
gränslös passion


©




Fri vers av Juli
Läst 719 gånger
Publicerad 2005-07-22 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli