Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min älskade vän jag finns kvar men det tar tid


men new york sprakade i våra händer.





vid den klordränkta poolen
förlorade jag dig
du kunde inte lita
på mina vintervita händer

det var du och jag
och en värld
nu färgas skymningen
av vredesmod

och jag försöker
att inte vända mig om


vid den klordränkta poolen
tog vi våra sista andetag


men inget är vackrare

än vår konstgjorda andning























Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 742 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-09-05 09:43



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Slutklämmen påminner mig om iden i Lundells koncept ~ En sprucken vas håller längst.


"vid den klordränkta poolen
tog vi våra sista andetag


men inget är vackrare

än vår konstgjorda andning"


Mycket vackert!
2008-09-17

  thyme
verkligen snyggt avslut.
2008-09-05

  Fredrik Stillesjö
Hej felstavad!

Gillar metaforen med "klordränka poolen". Hälsar vännen fredrik
2008-09-05

  Maria Zena Viklund
"men inget är vackrare än vår konstgjorda andning"

fantastiskt bra skrivet, applåder!
2008-09-05

  RedCherry
dina ord var starka, dom berörde verkligen.
men dock tycker jag den kunde vart lite längre, kanske
bara någon mening om en liten känsla kanske..

/Moa
2008-09-05

  Aisha VIP
...snyggt...!
.."nu färgas skymningen
av vredesmod..."
A.
2008-09-05

  lyckeli
Hade också ett NY sprakande i mina händer.... Tycker om dina ord...
2008-09-05

  Shininkagemusha
" men inget är vackrare

än vår konstgjorda andning "


Snygg finish på finstämda ord.
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP