Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mönster är som cirklar slutar aldrig att upphöra och kan därför aldrig brytas


Titel saknas


I knew from the very start
that his hands would leave a mark



jag måste tvätta bort
hans ansikte från min näthinna
har liksom fastnat där
och släpper inte
taget


och
vad gör man
när allt som känns
är meningslöst?

var hittar man
rätt och
hur andas man
när luften tagit slut


I don't want to
go through this
once again

för jag förstår inte
hur du en dag
kunde hålla om mig
som om jag fick stanna
för att sedan aldrig
se åt mitt håll igen

it's just shadows
in my mind
where your footprints
are craved





älskling,
vad väger själen
när den är tom?





Fri vers av Alexandoria
Läst 441 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-31 15:37



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Text som hugger tag. Förtvivlan, längtan och oförståelse. Tycker särskilt mycket om...

"för jag förstår inte
hur du en dag
kunde hålla om mig
som om jag fick stanna
för att sedan aldrig
se åt mitt håll igen"

Den innehåller så många vackra andetag innan lämnandet sker. Andetag som många flämtar efter utan att få uppleva dem.

Vackert!
2009-02-03

  Bjarne Nordbö
Håller med Ånestmannen, helt lysande avslut på en i övrigt god dikt.
2008-08-31

    Herr Ångest
Slutstroferna är ett stycke fantastisk poesi sig!

En tung stämning vilar över dina ord.

Men bra skrivet..
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Alexandoria
Alexandoria