Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för inspirationen White eagle:)


Bortom (haiku - svit)




Brinnande asfalt
Sten och metall förenas

JordBlomman slår ut


I önskebrunnen
Röda moln bakom stjärnor

Trädets avspegling


Vattendroppens ljud
En gyllene trädskugga

Barnets skratt ekar!












Bunden vers (Haiku) av Night Soul Woman
Läst 394 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-09-01 20:13



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Det ger en känsla av kamp och samtidigt övergivenhet att läsa denna dikt
2008-09-02

  Lars Granlöf
Från mig är det applåderna som ekar.
2008-09-02

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
:)
2008-09-02

  Cris
Så livfullt och vackert..!!

mmm... gott
2008-09-01

  DanSan
****************************

Mycket vackert, ger en drömsk prägel
av porrlande barnaskratt

****************************
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman