Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2008 Låter som en löjlig naturmelodram mitt i diskbänksrealismen, men det var en jävligt god upplevelse.


Solregnet


Idag lyfte vinden

mitt på parkeringen

nära träden

plötsligt, oförhappandes.


En hel vägg av vällukter

slog upp mot mig

där under himlen

strax innan regnet.


Mitt på dagen

på vägen tillbaka

från mataffären

togs min tanke.


Från diset

av solens kyla

och regnets värme

gavs dofter till mig.




Fri vers av Arowana
Läst 412 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-02 01:58



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Hur skulle det vara att sluta dikten efter de två första verserna?
Komprimera upplevelsen - inte tänja ut den?
2008-10-12

    Louvisa
Härligt!
Pardoxalt och vackert.
En upplevelse...och upplevelser får man gratis ibland.
En fin dikt.
2008-09-03

  Virgo Cinnamon
Ja! Jag kan känna vad du kände.
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana