Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av DanSans kommentar på min senaste haiku-svit. Tack Dan:)
Musiktip: http://www.youtube.com/watch?v=-eGHJAcImL4



Det tomma arkets origami





Allt som sakta bleknar bort likt skimrande guld
på dina darrande läppar smeks av hjärtats sång.

Som det porlande skrattets flyktiga eko, oskrivna
löften till sagolik lycka medan stunden förseglas med
tystnadens beröring.


En framtidshälsning . . .

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 534 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-09-03 10:09



Bookmark and Share


  Ilona _L
Jättvackert!
Tänker på min mamma!
Men ska det inte vara - oskrivna löften?
2008-09-03

  Bjarne Nordbö
Vilken poetisk hälsning. Den gladde.
2008-09-03

  Maria Zena Viklund
mycket vackert skrivet, stor applåd!
2008-09-03

  DanSan
****************************

Tack, och åh vad vackert vännen som
ett pergament med guldskrift . . .

*APPLÅDER och BOKMÄRKE*

****************************
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman