Inspirerad av alla artistiska själar som hjälpte mig skapa den här:) Tack för att ni fortsätter skriva och inspirera:)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av alla artistiska själar som hjälpte mig skapa den här:) Tack för att ni fortsätter skriva och inspirera:)


Intryck och penseldrag . . .




Medan Det Flammande Svärdet tänder
lyktan; barnen tassar springandes
och hoppandes runt trädet, dansar till
hjärtats trumslag!

Ugglan sjunger med, följer rytmen
Falken flyger med ett skri genom
bergets passage. Vattenfallets
porlande blir till reflektionen på
den äldre kvinnans ögon.

Tills en ung kvinna springer barfota
i skogens glänta bland hästar och
hjortar, i jordgubbarnas grönskande
fält.

En grön filt väntar

omringad av


vajande solrosor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-04 12:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hemmahosreportage från Eden. Innan...
2008-09-04

  Maria Zena Viklund
fina avtryck lämnar du här och vackra penseldrag målar din naturbild klar!
2008-09-04

  Quasimodo
Ger en känsla för en plats och en stund man vill vara i och känna med !!
2008-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman