Inspirerad av Inkarasilas:) Tack:)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Inkarasilas:) Tack:)


Bland kaktusar. Sköld - lös. Karmosinrött.








P
ekfingret vidrör havsytan
drar cirkelns linje . . .

Sveper alla skäl som reflekteras
på den spegelblanka ytan.

Tystnad.

Rynkornas visdom och allvar
smeks av solstrålarna, ögonen
möter solen i horisonten.

Ett djupt andetag.

Glänsande korn

på jordens yta

vägleder.


Fotstegens eko . . .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 491 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-05 13:24



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Currykors och latitud i mitt öga, det här är så stilla, sensuellt och blickande inåt och ut över allt det vackra som fan finns.
2008-09-05

  DanSan
*****************************

Tjusigt värre med tidslinjer som sluts
Skönalstrat!!!

*APPLÅDER*

*****************************
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman