Målat av dagens verklighet, ute i trädgården . . ." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Målat av dagens verklighet, ute i trädgården . . .


En förgänglig stund av givande . . . *lycka*







Efter ett helt dygn av spöregn, katten gick ut
tassandes, luktandes på gräset, stannade en stund
och slickade med sin tunga vattendropparna
som vilade på ett grässtrå. Släckte sin törst.

Sedan gick katten vidare . . .

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 314 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-07 12:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Katter är rebeller.
2008-09-08

  Leif Furstedt
En vacker, kort, talande beskrivning.
2008-09-07

  Ilona _L
Mmmm, så läckert med katter! De är så otroligt sensuella djur!
2008-09-07

  Anders P VIP
Katten gjorde rätt.
2008-09-07

  Lejonhjärtas poesi
Underbart bara så underbart, kan se katten och vi borde vara mer som dem livsnjutare ända ut i klorna!
2008-09-07

  DanSan
******************************

Det lilla i det stora . . . skönt skrivet och
beskrivit . . .

*APPLÅDER*

*******************************
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman