Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stundens inspiration!*hej alla glada människor därute* :) och du med! ;)
- Beskriv en känsla:D



--->*M*mm . . . Hmmm . . . aaa*ha*

 

 œ



E
      C
           H
                 O
               e
         c
   h
o
                               eee
                                          ccc
                                                 hhh
                                                           Ooo


Vad gör du där borta?
Äh!?

- Jag är din spegling!
Jag kommer alltid att tala
sanningens lögn! Vad som inte
finns! Jag kommer förgöra sanningen
genom att föda vad som inte finns i verkligheten
och sen finns inget mer att vara rädd
om eller för! Sa skuggan och dammade
av sina händer med ett nöjt leende.

- Om det är vad du tror, då måste jag!
*går ner på knä och klappar händerna*

Nu ska jag dra vidare . . .

ǽ




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 241 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-07 15:37



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Hehe...vart förvirrad när jag läste....alternativt var jag det innan...men jag gillar den här :)
2008-09-07

  aol
ler stort
2008-09-07

  Ola Rydberg
Härligt flummigt flyt
i denna lekfulla
dikt
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman