Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonen bakom häcken!






Svinet jagade kaniner
grymtade och dreglade
sprang genom ängen
trängde sig in och fastnade
i det fallande ihåliga trädet!


*Grymt* gRymt* grYmt*gryyymT*
Svinets tårar faller ner på marken
kaninerna skrattandes hoppar runt
viftar på sina svansar och . . .
*hopp hopp hoppelihopp*
försvinner in i skogen och gräver
i jorden, förbereder nattens säng.
Sussar gott . . .

Svinet. Viftar uttråkad på sin svans
och tackar sin hårda hud som skyddar
mot myggbet, även om det kliar lite.

Nu blundar svinet och räknar kaniner

innan ögonlocken bli tunga . . .

- Kaniner är goa, viskar den lilla söta grisen
med en snarkning.  Nattens ljud fyller
skogens atmosfär, ugglan börjar sin sång . .
.

*Hooo! ho-ho-ho-hooo!*










Fri vers av Night Soul Woman
Läst 283 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-07 20:14



Bookmark and Share


  Peter Matsa
nej, stackars svin!!! vilket grymt öde!

men tur för kanicklarna då kanske ... det kan vara svårt att värja sig mot svin

*hmmm* ett kaninätande svin *hmmm*
2009-09-16

  Larz Gustafsson VIP
En vanlig dag i city med Larz Gustafsson.
2008-09-08

  aol
ler presis så känns det att dom tänker bravo gillas
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman