Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar havet:)och himmeln med!:)


Havets lek med molnen




Strömmens vågor
svepandes lyfter kroppen


högt upp till skyn!

Medan vågornas skum
förvandlas till tusentals
jasminblad och

kastar

kroppen upp och snabbt
faller ner, piskar havets
lugna yta!


Kroppen omfamnas
av molnens spegelbild
som likt jasminformade
händer

tryggt gungar kroppen
och lämnar den varsamt
in i regnbågens centrum!


Kroppen glider ner
på regnbågens bana
nuddar regnbågens slut
med ett förvånat skratt.

Strömmens vågor
rullandes smeker
strandens stenar
åter . . .

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 439 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-09-08 18:46



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Delar din kärlek
till havet
och dess
alla skiftningar.
Du får med mycket här!
Vackert!
2008-12-07

  Regular
Härlig text som verkligen målar upp sköna bilder och få saker som är så vackert så just havet och himlen ju
2008-09-21

  Blåbäret
Skön hyllning ...lekfull och rolig...livskraftig och överlevande...mycket bra!
2008-09-08

  Jan Linderoth
Jag älskar, himlen, jorden, vinden ,stjärnorna, gryningen, regnet.....ja och dej och dina dikter förstås. Bokmärke darling!!
2008-09-08

    ej medlem längre
En befriande lek med hav och moln... och regnbåge. Med fantasins hjälp är allt möjligt. Även åka "Bergochdalbana" mellan mark och moln
2008-09-08

  Larz Gustafsson VIP
Älska havet...???
I´m your man!

Det representerar frihet för mig.

"Havet ligger blankt", som Reeperbahn sjöng.
"När jag kysser havet" (U Lundell)

Ja, havet har följt mig i alla år. Och jag havet.
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman