Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Darrande vi letar förstånd



sömnlösa sluter sig själarna
i evighets ögonblick av omöjligt avsked
händer vill smeka
läppar smaka hudens brand

genomträngande röst
viskar genom det gränslöst tomma
fyller varje del av längtan
blåser liv i hungerns hål

darrande vi letar förstånd
som lagt sig till vila
sen vi mötte varandra
vi suckar omättade
men berusande lyckliga

kraften som krävs
för att släppa hand av ömhet
om så bara en timme
för nödvändig sömn
försvinner under eldflammor
vi slukas i hettans oändlighet






Fri vers av devilsangel
Läst 360 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-09-09 10:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vem behöver sömn när passionen rasar?
Heta känslor framför du i denna fina dikt!
2008-09-11

    © Birgitta Wäppling VIP
het bränner texten
och diktens känsla blir starkare och starkare

Applåd!
2008-09-09

  Elaine.S VIP
Du får fram en stämning som går att ta på...och det
känns så vilt och passionerat...det går liksom inte att stoppa
och varför skulle man...
2008-09-09

    Lindizz
Dessa rader av kärlek och värme är helt fantastiska. Mycket vackert poetat!
2008-09-09

    Bodil Sandberg
När kärleken den heta ej orkar gå till ro...omättlig..ständigt hungrande..vackraste rader min vän!!!
2008-09-09

  Sladjana Zubcevic
" sömnlösa sluter sig själarna
i evighets ögonblick av omöjligt avsked
händer vill smeka
läppar smaka hudens brand "
Underbart skrivet, min vän!
2008-09-09

    Maria Malm
Gillar förståndet som lagt sig till vila, passionerat flammande slut.
2008-09-09

  aol
blev så uppslukad av din brinnande heta heta härliga kärlekspoesi som släpper förståndet rosor till dig
2008-09-09
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel