Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En människas hjärta besitter ett helt liv

Molnens tystnad 
som mjukt bomull

nästan väntar på att falla ned

I ögonblicket
bestämmer jag mig
att släppa taget
möta den vilsekomna tron

nästan väntar på en örfil

men får en smekning
portar öppnas sakta
stark kärlek strömmar ut
omsluter två som blir ett

nästan väntar på att din dörr ska tillslutas

men ser i dina ögon
lidelse
upprymdhet
kärlek

Sakta förnimmer jag en stigande passion
jag inte trodde fanns

lyckans uppvärmningssystem slås på



ändå har jag handen om off-spaken
att allt detta är en dröm

kanske släpper jag den

©




Fri vers av Juli
Läst 671 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-27 15:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
blir avundsjuk som tusan. var ett tag sen man kände och såg det i en annan person. mao har du skrivit en dikt som fångar mig mycket ;)

ha det gott :)
2005-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli