Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudande ordlekar




 

 

 

 

Svarta drakar leker fotball
hela dagen lång. *Riiiing!!!*

- H
allå? Hallååååå? Är det någon
där?*lägger på luren* Gyllene vingar
färdas genom vinden medan svartklädda
munkar sjunger.
*RRRiiiing*

- Jaaaa! Vem är det!? *lägger på luren*
Purpurfärgade vågor tar i sina händer
nakna kroppar! *Riiiiiing* - JA HEJ!

*tystnad*

Gråa stenar sjunger . . .
Fåglarna kittlar himmelns skägg. . .
Rötterna tränger sig djupare ner i jorden . . .

*RIiiiing*Riiiiiing*riiiiing*Riiiing*


Vattenringar expanderar . . .


- Hej! Jag kan inte svara just nu.
Jag skapar min kommande stund här
i jorden. Växer. Vill du mig nåt?

Efter det karakteriserande ljudet
lämna ett meddelande, jag lyssnar.

Tjingeling!




*Pi i i i i i i i i i i i ip!*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 366 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-13 15:51



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Härligt! Men vi är konstant uppkopplade, behöver inte ens telefonsvarare :)
2008-09-13

  Dionysius
telefonterror eller...
Köp en trådlös! Den kan man slänga ut genom fönstret!
2008-09-13

  Larz Gustafsson VIP
Gud har ingen svarare.
Antingen svarar Han eller också inte.
2008-09-13

    Ken Cassel
Tjingeling tillbaka

*Ler sött*
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman