Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppsavtryck



Kroppsavtryck

där händer smekt, där tungor lekt
där näsor mötts och kinder blötts

Kroppsavtryck

där läppar och lakan glidit isär
där oron fått ro och huvudet ett bo

Kroppsavtryck

där fotsteg och tankar tappat fästet
där bilderna virvlat och orden halkat efter

Kroppsavtryck

där fem fingrar fingrat sig fram till ett svar
på drömmen om vad kärlek en gång var

Och allt som finns kvar
är ett avtryck på min arm
och känslan som är varm




Fri vers av edvin medvind
Läst 635 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-14 13:28



Bookmark and Share


  soulmate_
lekande läckert..jättesöt liten text,påminner mig starkt om en person.
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

edvin medvind
edvin medvind