Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chimärens ansikte (haiku - svit)

 



Horisontens lek
Vargens uppvaknande yl

Tunga steg i snön

Öknens virvelvind
Ljud av cikadornas sång

En blommas hägring

Vindflöjels rörelse
Ekande kalkstensgrotta

Fotspår i sanden

 














 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Night Soul Woman
Läst 505 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-09-14 13:52



Bookmark and Share


  Regular
Vackert!
2008-09-21

  Larz Gustafsson VIP
Och allt detta samtidigt...??
Som när alla känslorna kommer på en och samma gång.
2008-09-14

    ej medlem längre
Som en jorden runt resa i ord.. med korta besök på olika platser. Där bara det viktiga tas med i reseberättelsen..
2008-09-14

  Måna N. Berger
Sagolikt! Skiftningar i chimärens ansikte, men kan man annat än bäva och njuta?
2008-09-14

  Maria Zena Viklund
mycket vackert skrivet!

applåder!
2008-09-14

  aol
mycket fint poetat flödet orden snö sand du fick det ändå att gå ihop bravo
2008-09-14

  Nina Ahlzén
Vilken fin svit, läckert!
2008-09-14

  thyra
Bildrikt i vackra ord! Tjusigt!
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman