Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade lillasyster

dagarna kommer och går!
det har snart gått två år sen vi blev tvungna att skiljas från varandra.
det har gått ett år sen jag såg dig sedan.
jag saknar och tänker på dig vaje dag.
du var och kommer alltid att vara som en lillasyster för mig.
jag funderar varje dag på vad du gör och hur du mår.
jag försöker att vara stark för din skull men det är fan inte lätt.
mycket har hänt med oss båda två på bara två år.
jag hatar att jag inte kan få finnas hos dig när du är ledsen eller behöver prata. jag saknar dig bara mer och mer för varje dag som går..
längtar tills jag får flytta till egen lägenhet för då kan du bo hos mig så länge du vill.
vi som sa att inget skulle få skilja oss åt.
jag saknar dig.
det är fan inte lätt att vara stark utan dig.




Fri vers av Taggen
Läst 500 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-19 20:03



Bookmark and Share


  fågel grå
Bra text " Taggen ".
Beskriver en stor saknad.
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Taggen
Taggen