Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Välj smaken själv.  ("hålla allmogen under gott lynne" )


Bevingade öron - polkagris pris utdelas (en rad)





 Min hemlighet har gjort mig till en nyhet.




Övriga genrer av Night Soul Woman
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-21 19:03



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
och Nyheten kommer...postumt :)
2008-09-21

  Bjarne Nordbö
Är du månne gravid.
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman