Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattens tystnad




In i skogen trollen
drömvandrarna skyddar

Stjärnan alstrar och det
levandet ljusets låga dansar

Fullmånens silverstrålar
förångar svartljusets konst

tomtarna kliar sina skägg

älvorna dansar åter
på kalhygget bland bråten

Systrarna på månen dansar
katten drömmer om vargen

Vargen öppnar sina ögon




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 384 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2008-09-24 21:01



Bookmark and Share


  Havsbris
Grattis vännen
för gulds stjärna,
men du är stjärna
själv, så, passar dig
perfekt ;o)

sagor och annat,
metaforer som är
en fröjd till alla
sinnen, TACK!!

I nattens tystnad
sänder jag dig en
varm kram ;o)
2008-10-03

  fågel grå
Beslöjad och vacker.
2008-10-01

  Maria Zena Viklund
ah det här är ju alldeles lysande ju, dundrar in i tystnaden o applåderar o bokmärker!
2008-09-25

  Michaela Dutius
En drömmande ton genom dikten ger den en anstrykning av saga och sägen...men hur som..vacker och väl poetad är den
2008-09-25

  Blåbäret
känns som en vacker, väl berättad saga...
2008-09-24

  ¤Anne¤
Mmm bara gillar denna så mycket, in i fantasin
2008-09-24

  Måna N. Berger
Miao.. varför har du så vassa tänder...?
2008-09-24

  Regular
Fin! :-D
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman