Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans tortyr



älskade

snart byts famnars tunga längtan
mot fjäderlätt beröring
saknadens förtvivlan
läks av kärlekens närhet

tiden stannar upp när vi
kysser oss upp mot rymden
med åtrå mäktigare
än galaxers mystik

tar ner varje stjärna till dig
smycker din redan vackra hud
möter dina ögons diamanter
berusas av dess magi

kan jag släcka
denna ljuvlighetens eld
som flammar bort förstånd
bränner av vettets trådar

längtans tortyr
avtar i det ögonblick vi möts
mellan läppars tystnad
finns de vackraste ord




Fri vers av devilsangel
Läst 537 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-09-25 10:17



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En underbar passion som bränner bort längtan och saknad.
Underbart vackert!
2008-10-01

    Maria Malm
Härligt passionerat..gillar att elden flammar bort förståndet!
2008-09-28

  Mona*
Jävlar, jag kommer direkt.
Nehej, var det inte mig du menade...
2008-09-25

  Elaine.S VIP
Sanslöst vackert, blir helt betagen av dina ordval
och sammansättningen som gör varje del helt magisk..
2008-09-25

  Sladjana Zubcevic
"längtans tortyr
avtar i det ögonblick vi möts
mellan läppars tystnad
finns de vackraste ord"
Underbart skrivet som alltid, min vän.
2008-09-25

    Bodil Sandberg
ohhh så sinnligen varmt och vackert!!!!behöver jag säga att jag
faller som en fur?!intet är som väntans tider sägs det..och det förstår man häär på denna din sida idag..applåder!!
2008-09-25

    Lindizz
vackert flöde, vackra rader, kanon skrivet.
2008-09-25

  Bjarne Nordbö
Kan allt om längtan, du kan uttrycka den.
2008-09-25

    ej medlem längre
Underbaraste kärlekspoesi med ömhet, längtan och passion!
Bokmärker!
2008-09-25

  Maria Zena Viklund
så otroligt vackert skrivet!
2008-09-25

    ej medlem längre
Wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
jag älskar denna dikt, den är så öm, så len, så ren...so tender
bokmärker, blir stum och applåderar som tusen ggr innan!
2008-09-25

  Michaela Dutius
"mellan läppars tystnad finns de vackraste ord"
Så helt underbar!!!!
Läser och förförs av innerligheten
2008-09-25

  aol
underbart
2008-09-25

  Havsbris
ahahahhaha

jag blir så glad och
varm när jag läser
dina ord, TACK!

Den är en söt tortyr
eller hur?

Kärlekens sötma,
när vi vet att den finns,
att VI finns ;o)
Och drömmar är en
del av verkligheten
annars hur kunde de
göra oss levande och
livet ljusare?? De finns
för att konkretisera,
som i dina rader du
skriver ;o)

BRAVO!! jag ville så
gärna välja en stroff,
men går inte alla är en
poem för sig och de bara
passar tillsammans samtidigt!!!

Sprider hopp även i rymden ;o)
kram!
2008-09-25

  friheten
vacker srkiven, med vacker titel.
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel