Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stundens inspiration och låter näsan peka mot skolboken igen*dags att plugga vidare* men ingen kan motstå när inspirationen faller på. Njut av läsningen. :)


Under svärdet, stjärnans sång ljuder.




Betvivla ej rofylldhetens närvaro
lång är vägen som öppnas framför
dig.

Med vidöppna ögon ta stegen
se ej bakom dig medan allt rämnar.

Omsluten av trons dimma gives
till den starke modet att fortsätta
sin färd till okända landskap.

Den svage på knäna väntar under
svärdet och skådar i kristallen för
miraklet som sker varje gång denne
sluter och öppnar sina ögon medan
solstrålarna passerar igenom och ger
livet en chans till.

Vila i fredens vingar denna stund

under svärdet ska du befinna dig igen
men med nya ögon ska du se och ge

. . . vinden en ny melodi att viska.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 309 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-25 17:12



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Vilken hoppfull och rofylld text, som stärker och inspirerar

"under svärdet ska du befinna dig igen
men med nya ögon ska du se och ge"

mmm gillar!
2009-09-16

  aol
gillas verkligen sista raderna magiska
2008-09-25

  Quasimodo
Härligt fin och tar till mig den sista raden extra !!!!
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman