Med förkärlek till Livet. . . jag kan fortfarande drömma . . .

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med förkärlek till Livet. . . jag kan fortfarande drömma . . .




* Du här ute . . . (((Ekande Brinnande Frågor)))

 




Här ute.

Vem är du; för de som återvänder till ett helvete varje dag?

Vad skapar du tillsammans med dem innan de i tystnaden
återvänder till sitt hem?

Hur kommer du veta vilka avtryck du lämnar där borta,
här inne. Om du inte vet vad dina handlingar gestaltar dig
för?

Där borta . . .

I drömmarnas värld söker känslorna sin flykt
och själen finner sin ro,   sinnenas vila . . .

du finns också där . . . du finns där för dem som
såg dig, pratade med dig, observerade dig.

I verklighetens värld finns vandrande, skiftande
sanningar.

Skapta av drömmar och illusioner och vi alla ser
på själens diamant ifrån olika vinklar och färgspektra

så många olika hjärtespråk. . .


Här inne. In i ditt hjärta. Vem är du? Vem är du för andra? Vill du förstå mig? Vad är det du vill ge mig? Vad förväntar du att du ska få?

Därute. Här inne. Allt ser likadant ut men ändå inte . . .

Mina ord har ingen mening om du inte lyssnar på ditt hjärtas röst . . .

Jag ger dig vad jag har i mitt hjärta just nu.

Kan du se mig för vad jag är eller ser du vad du vill se och tro på?

Valet är ditt. Alltid. Oavsett.

Det är höst . . . de gula löven faller mot marken och gröna, darrande löv lämnar sitt vittnesmål om vindens närvaro

Vi finns överallt även om vi inte är där. Vi finns i någons minne eller bultande hjärta. Vilka är vi?

 

















 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 241 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-27 19:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så många frågor att stanna upp vid.. känna efter .. analysera i sitt eget inre ... inför din fina rannsakande text. Jag fastnade särskilt för denna mening:
"Mina ord har ingen mening om du inte lyssnar på ditt hjärtas röst . . . Jag ger dig vad jag har i mitt hjärta just nu."
Denna dikt vill jag återvända till.. den har mkt att ge
2008-09-27

  aol
toppen poesi här finns strofer som går rakt till mitt hjärta bokmärkes
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman