Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jazzigt Ordlek:D


Ajdå som det kan gå 8-)






Ormen gömde sig i kalsongerna

och lilla stumpan blev ihopkrupen
under det varma duntäcket.


De vita Fjäderna i täcket

med samlade damm på sig av
nattens virvlande äventyr;


fnittrade leksamt och bevarade
det gråa dammets hemlighet.

Solstrålar smekte daggen på
fönstrets ytan . . .

Vattendroppar föll ner till
marken och vilade i
grässtråets famn.

Himmelns blåa läppar
avnjöt vindsmekningen

fåglarna flög förbi . . .


Någon visslandes passerar
längs gatan . . .

rytmiska fotsteg signalerar
helgens början och myggen
i taket nickandes instämmer:


Jag sÅg allt! Det är sAnt! Allt
detta har faktiskt hÄnt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-28 09:23



Bookmark and Share


  Regular
härligt hur man ser orden "ringlar" sig ner för skärmen
Applåd
2008-09-29

  Larz Gustafsson VIP
Ormen är farlig, stumpan...
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman