Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt leende bär inget namn



du vet mitt hjärta
att vissa ord
finns inte att beskriva
de som över själens frusna sankmarker
smeks varmt av dina händer

det största vi känner
kan inte ord beskriva
och du min vackraste ängel
har gett mig livet
så vad kan jag säga
när tacksamhetens floder
överväldigat rinner över

ditt leende bär inget namn
endast en plats inom mig
stryker bort sorgen
som bott i såren så länge

din röst kan inte mätas
med något av livets rus
falska substanser
dövar för en stund
men du är sann och äkta

du stryper hatets makt
öppnar framtidens portar
med händer som når fram




Fri vers av devilsangel
Läst 561 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-10-02 08:28



Bookmark and Share


  isabel louise
vackert och värmande!
2008-10-12

  genni VIP
Man blir alldeles varm av dina ord. Fint det här.
2008-10-03

    Bodil Sandberg
Nej det största vi känner kan inte ord beskriva...och ändå.. här i denna kärlekens varma dikt..lyser orden så strålande klargörande och innerliga att ..betydelsen bara ÄR..underbaraste rader min vän!!
2008-10-03

    Maria Malm
Fastnar ofta för något i början eller slutet i det du skriver, men i denna tycker jag mitten är speciell.
2008-10-03

  Michaela Dutius
ord som gnsitrar som diamanter mot en mörk bakgrund.
Mycket mycket vacker-du är suverän vackra ängel!
2008-10-02

  Sladjana Zubcevic
"det största vi känner
kan inte ord beskriva
och du min vackraste ängel
har gett mig livet
så vad kan jag säga
när tacksamhetens floder
överväldigat rinner över"
Så vackert skrivet!
2008-10-02

  coffe
fantastisk dikt
tycker om slut strofen

"du stryper hatets makt
öppnar framtidens portar
med händer som når fram"

så mörkt mystiskt och vackert

//c
2008-10-02

    Lindizz
så innerligt vackert skrivet, läser igen...kanon fint vännen!
2008-10-02

  Elaine.S VIP
Du skriver så innerligt att jag blir alldeles uppslukad, starkt slut som bådar gott inför framtiden

"du stryper hatets makt
öppnar framtidens portar
med händer som når fram"
2008-10-02

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert, vemodigt men ändå finstämt.

"ditt leende bär inget namn
endast en plats inom mig
stryker bort sorgen
som bott i såren så länge"
2008-10-02

    ej medlem längre
"du vet mitt hjärta
att vissa ord
finns inte att beskriva
de som över själens frusna sankmarker
smeks varmt av dina händer"
Så inleder du och i följande strofer beskriver du så underbart vackert det du inte trodde dig kunna beskriva *L*
Ljuvlig kärlekspoesi min vän!!
2008-10-02

  Lena Renman
Vacker, tacksam och fin kärleksförklaring

Lena
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel