Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och hoppets fjäder smeker luften omkring . . .


Medan skribentens penna blöder



 

Efterlämnandes tomma kunskaper
efterhärmandes speglingar och


... bakom oförstående blickar den
blodröda ridån föll . . .

ett billigt trick som spreds i vinden
och som skulle upplevas återigen

med dagens första ljusning men
till vems tjusning?

Krossade drömmar; den bärande
essensen av fiktiva släktskap.

Katakresens palindromer återvänder
i kreativitetens mage. Snurriga
tankegångar bär kraften med sig
som kommer ute igen dagen efter . . .

Spolas ner utan att tillbakablicka

blir ett med de för o renade
människohaven . . .

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 499 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-10-05 10:52



Bookmark and Share


  DanSan
*****************************

Härligt om att skriva och att läsa tss . . .
Bravo NSW vilket skönt språkbruk!

*APPLÅDER*

*****************************
2008-10-05

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
tack för skön morgonläsning :)
2008-10-05

    ej medlem längre
En text att stilla begrunda. Gåtfullt om det gåtfulla.. Slutscenen är magnifik.
2008-10-05

  Larz Gustafsson VIP
"While my guitar gently weeps", kanske...?

Vad är "katakresen"?

Ja, förorenade och förorenande.
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman