Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min penna leker:D - på blodigt allvar? Jag ska få veta när sista ordet är nedskrivet


Slingrade bokstäver *inbitna av påstående*





När man självvald har munkorgen på, bör man helst tas på allvar.

Sönderbitna ord, kan måhända lämna en järnsmak i munnen.

Förstoppade formuleringar kan tillvida målas upp och likställas som ett par dygnsura skor med svettiga, smutsiga strumpor i.

När vita tänder glänser i mörkret utan ultraviolett belysning. Spring!

Jag är på gott humör idag. Ta aldrig för givet vad som menas.




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 237 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-07 19:56



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Ja, artificiellt blekta tänder skrämmer även mig. Lagom är alltid bäst.

Och vad är "gott humör"? Stalin var säkert också på "gott humör" ibland. Liksom Idi Amin.

På dåligt humör blir jag då jag ser män med knotiga knän och håriga vader, män i kortbyxor. Blää!

På gott humör blir jag då jag ser kvinnor med vackra ben. Kvinnor i minikjolar. Wow!
2008-10-08

  Larz Gustafsson VIP
Menar du att folk skall respektera ens tystnad?
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman